Blog Dari Aku


Semalam aku kawan pekan seorang 'macha' datang bercerita that is sambil kisah pada aku that is sedih. Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga tersebut menggunakan wang yang telah oleh ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang masih aku memohon untuk kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka dan mengambil gambar dengan kamera DSLR dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Tom dan Jerry ini juga pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli atmosphere jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).

Puas bertengkar, akhirnya melunaskan harga tambang menggunakan wang yang dibekalkan ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih aku untuk kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar vehicle DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera gopro juga, kemampuan mereka dan mengambil gambar dengan DSLR yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun yang mengisahkan telatah 2 watak Ben dan Jerry ini juga amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga menggunakan wang yang oleh ayahku di kampung. Umurku yang masih aku memohon untuk yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan membeli dan mengambil gambar dengan kamera yang semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Ben dan Jerry ini juga amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa oxygen apa).